utenfor hjemlandet som kan tjene


Borussia Dortmund har bekreftet signeringen av den


Leeds Drakt, Barcelona Drakt 2022



malen, 22, passer profilen fotballdrakter barn xxl bekreftet gebyret for malen

Borussia Dortmund har bekreftet signeringen av den nederlandske spissen Donyell Malen fra PSV, da de ser etter å gjenoppbygge angrepet sitt etter Jadon Sanchos avgang til Manchester United - og midt i fortsatt spekulasjoner om Erling Haaland.
Malen, 22, passer profilen til en stigende stjerne Bundesliga-klubben så ofte oppsøker. Han scoret 19 mål og ga åtte assist i Eredivisie forrige sesong før han assisterte to ganger for Nederland ved EM 2020.
leeds drakt En gang medlem av Arsenals akademi, har han erfaring med å spille utenfor hjemlandet som kan tjene ham godt i Tyskland.
Malen ble avbildet sammen med hovedtrener Marco Rose på Borussia Dortmund-trening tirsdag ved sin offisielle avduking.
barcelona drakt 2022 Den unge spissen scoret 55 mål på totalt 116 opptredener for klubben. Malen har også slått to ganger for landslaget sitt, selv om han ikke klarte å finne nettet under EM.
fotbollströjor Borussia Dortmund utvikler stadig spillere på høyt nivå før de ofte selger dem andre steder, og Malen vil forventes å fylle noe av den siste tredje-produksjonen til den avgående Sancho.
I tillegg ryktes det at spiss Erling Haaland er et overgangsmål for flere Premier League-klubber og kan til slutt flytte andre steder, men kanskje ikke denne sommeren.
The Gunners vil angivelig motta rundt £250 000 – eller 1,5 prosent av den endelige overgangssummen – på grunn av en klausul i avtalen som sendte Malen fra akademiet deres til PSV i 2017, ifølge football.london. Borussia Dortmund har ikke umiddelbart bekreftet gebyret for Malen.